fbpx

Battlefield 1 Revolution Edition PS4

Ajánlat értéke+4

$26.87

Legjobb ajánlat: gamingdragons.comgamingdragons.com
Legjobb ajánlat megtekintése
Értesíts ha olcsóbb lesz
×
Értesítést kaphatsz, ha a játék ára csökken
Értesítést kapsz, ha olcsóbb lesz ez: Buy Battlefield 1 Revolution - PS4 (Digital Code) - Playstation Network - 7.823 Ft
Árdiagram
×
Árdiagram ehhez a játékhoz:Buy Battlefield 1 Revolution - PS4 (Digital Code) - Playstation Network
Legutóbbi változások:
 • 27 Ft - május 12, 2020
 • 10 Ft - május 5, 2020
Since: május 5, 2020
 • Legmagasabb ár: 27 Ft - május 12, 2020
 • Legalacsonyabb ár: 10 Ft - május 5, 2020

“A totális háborút ezúttal is a többjátékos mód garantálja…”

A Battlefield 1 kampányában csak úgy, mint a sorozat korábbi részeiben, úgy most is igazi hősök lehetünk, miközben lehetőségünk nyílik egyszerű gyalogos katonaként, de akár tankparancsnokként, csatahajó-kapitányként, vagy egy duplaszárnyú repülőgép pilótájaként is belevetni magunkat a dinamikus ütközetekbe. A játékban az első világháború legtöbb résztvevő országának oldaláról – így akár még az Osztrák-Magyar Monarchia katonájaként is – kivehetjük a részünket a harcokból, miközben kihasználhatjuk a kérdéses időszak összes ismert fegyverét, ezáltal a pisztolyok és a puskák mellett a golyószórókat vagy a lángszórókat, de bevethetünk tüzérséget, sőt akár még a világégés legszörnyűbb fegyverét, a mustárgázt is. A Battlefield 1-ben ráadásul fontos szerepet kap a közelharc, aminek köszönhetően ásóval, szuronyokkal és más egyebekkel is rátámadhatunk majd ellenfeleinkre.

A totális háborút azonban ezúttal is a többjátékos mód garantálja, ezáltal a szinte porig rombolható, változatos felépítésű pályákon egyszerre akár 64 játékos is harcolhat majd földön, vízen és levegőben egyaránt. A változatos helyszíneken nagyon fontos lesz, hogy melyik kaszt oldalán szállunk harcba, hiszen a jól megszokott Assault, Support, Scout és Medic mellett a Tanker és a Pilot képében saját karakterosztályok jutottak a járművezetők számára, de külön kategóriába sorolja majd a játék azokat is, akik a lovas küzdelmeket és rohamokat helyezik a középpontba.

A Battlefield 1 ráadásként a grafika szempontjából sem vall kudarcot, hiszen a Frostbite grafikus motor legújabb generációjával olyan elképesztő látványt garantál számunkra, aminek köszönhetően az első világháború borzalmai és intenzív ütközetei olyan realizmussal és részletességgel elevenedtek meg előttünk, ahogyan korábban még biztosan soha nem láthattuk.

 

 

Legjobb árak

 

Árfigyelő

Nem találtál megfelelő árat? Állíts be egy árfigyelőt

Értesítést kapsz, ha olcsóbb lesz ez: Buy Battlefield 1 Revolution - PS4 (Digital Code) - Playstation Network - $26.87

 

Ártörténet

 

 

Price History for Buy Battlefield 1 Revolution - PS4 (Digital Code) - Playstation Network

Statistics

Current Price $26.87 július 29, 2020
Highest Price $26.87 május 12, 2020
Lowest Price $10.00 május 5, 2020
Since május 5, 2020

Last price changes

$26.87 május 12, 2020
$10.00 május 5, 2020
9.5 Total Score
Szinte tökéletes

Igazán komoly fogást nem nagyon lehet találni a Battlefield 1-en: aki egy minőségi online háborús játékot várt némi adalék sztorival, az megkapta. És... ennyi, ha van hibája a Battlefield 1-nek, akkor leginkább az, hogy "kiszámítható", összességében ugyanis nem nagyon gördíti előre azt a műfajt, amit képvisel. A rajongóknak ez bizonyára bőven elegendő lesz, a szokatlan körítés azonban inkább csak egyfajta friss érzetet nyújt, mintsem új impulzusokat, és ezt mindenképpen érdemes tisztázni. De ha ilyen szívonalon kapjuk mindezt, mint most, akkor ez legyen a legnagyobb bajunk... (forrás: Gamer365)

Grafika
9.5
Játékélmény
9
Tartalom
8.5
Zene
9.5
Pozitívumok
 • Első világháborús atmoszféra
 • Sötét és nyomasztó csaták
 • Elképesztő hangulatú kampány, jól kidolgozott multiplayer
 • Ötletes Operations játékmód
 • Gyönyörű grafika, csodálatos tájak
 • Minden porcikájában minőségi játék
Negatívumok
 • A kampány lehetett volna hosszabb is, nagyobb korszakot lefedve
 • Kicsit sokat tölt
 • És egyelőre a multiplayert se tömték ki tartalommal
Értékeld te is

25digits
Reset Password