fbpx
1
Watch Dogs 2 PC

Watch Dogs 2 PC

Ajánlat értéke+2

€8,49

Legjobb ajánlat: kinguin.netkinguin
Legjobb ajánlat megtekintése

A Watch Dogs folytatásában Marcus Holloway bőrébe bújva San Francisco hatalmas városában kalandozhatunk majd, amely a ctOS 2.0-nak köszönhetően teljes megfigyelés alatt áll, ezáltal minden autót, robotot, drónt, de még a legutolsó informatikai hálózatot és jelzőlámpát is a rendszer irányít, miközben a lakosság egyaránt teljes megfigyelés alatt éli életét.

Miután hősünket a ctOS 2.0 tévesen vádolja meg egy olyan dologgal, amit el sem követett, Marcus üldözötté válik a saját városában, ám néhány barátja oldalán mindezt nem hagyja szó nélkül, így fegyvert ragadva, főként hacker-képességeire és futurisztikus eszközeire alapozva ott rúg bele a rendszerbe, ahol a legjobban fáj neki.

A Watch Dogs 2-ben Marcus oldalán szabadon bejárhatjuk San Francisco városát, felkereshetjük a legismertebb helyszíneket és épületeket, miközben irányításunk alá vehetünk bármit, amit korábban a hálózatra kapcsoltak, így feladataink teljesítéséhez a metropolisz minden elemét, de akár lakóját is felhasználhatjuk majd. Mindeközben csak mi döntjük el, hogy igazi akcióhősökké válunk-e a küldetések során, vagy meghúzódunk az árnyékban, és inkább csendben visszük véghez tervünket!

 

 

Árak forintban

 

Árfigyelő

Nem találtál megfelelő árat? Állíts be egy árfigyelőt

Értesítést kapsz, ha olcsóbb lesz ez: Watch Dogs 2 EU Uplay CD Key - €8,49

 

Ártörténet

 

 

Price History for Watch Dogs 2 EU Uplay CD Key

Statistics

Current Price €8,49 június 3, 2020
Highest Price €8,49 január 14, 2020
Lowest Price €8,49 január 14, 2020
Since január 14, 2020

Last price changes

€8,49 január 14, 2020
8 Total Score
Méltó folytatás

Két év alatt nem hozott reformokat a Watch Dogs 2, de határozottan szerethetőbb elődjénél. A város kellően változatos, ezernyi látnivalóval szolgál – mindent lehet rá mondani, csak azt nem, hogy szürke. A változatosabb játékmenet mindenképpen dicsérendő, csak felütjük a térképet és láthatjuk, mennyi mindennel elüthetjük az időt. A DedSec tagjainak ripacskodásaihoz egy idő után hozzászoksz, önkéntelenül is felveszed a játék könnyed ritmusát, és valódi felüdülésben lesz részed, ha komorsága miatt az első részt félretetted. Ha ehhez a véglethez tartozol, a sekélyes társadalomkritika is célba talál nálad, és lehet, nem is vágysz majd többre. A nyakamat teszem rá, hogy a célközönség egy része ennyivel is beéri. (forrás: Gamekapocs.hu)

Grafika
7.5
Játékélmény
8.5
Tartalom
8
Zene
8
Pozitívumok
  • Masszív váltás az elődjéhez képes
  • Megannyi utalás korunk digitális problémáira
  • Könnyed hangvétel, pofás körítés
  • Rengeteg tartalom, hatalmas játszótér
Negatívumok
  • A harc eléggé fapados
  • A lopakodás vagy működőképes, vagy nem
  • A hackerkedés minden kihívást nélkülöz
  • Túltolt lazaság
Értékeld te is

25digits
Reset Password