fbpx
0
Titanfall 2 PC

$8.35

Legjobb ajánlat: instant-gaming.comInstant-gaming.com
Legjobb ajánlat megtekintése

Titanfall 2 PC

Ajánlat értéke+1

Ajánlott boltok (Hamarosan)
Bolt
Platform
Kiadás
Régió
Ár

Egyjátékos móddal kiegészülve, rengeteg újdonság társaságában tér vissza közénk a Titanfall-sorozat második epizódja, amelyben választott pilótánk és óriási robotlépegetőnk oldalán újfent belevethetjük magunkat a sci-fi alapokon nyugvó futurisztikus ütközetekbe, amelyek során gyalogos egységként, valamint a hatalmas Titánok pilótafülkéjéből egyaránt lehetőségünk nyílik megvívni az óriási háborúkat.

A Titanfall 2 legnagyobb újdonsága az összetett és valóban elragadó sztorival ellátott egyjátékos kampány lesz, amelyből kiderül, hogy a pilóták és a Titánok között nagyon szoros kapcsolat lesz, amit a változatos játékmódokkal kecsegtető multiplayerben kamatoztathatunk a legjobban. A hat új Titán, a fejleszthető pilóták – akiket rengeteg új fegyverrel és csáklyával szerelhetünk majd fel –, valamint a vadonatúj helyszínek egyaránt komoly ütőkártyát adnak a játék kezébe azzal kapcsolatban, hogy az év egyik legjobb akciójátékává válhasson.

 

 

Árak forintban

 

Árfigyelő

Nem találtál megfelelő árat? Állíts be egy árfigyelőt

Értesítést kapsz, ha olcsóbb lesz ez: Titanfall 2 - $8.35

 

Ártörténet

 

 

Price History for Titanfall 2

Statistics

Current Price $8.35 október 10, 2019
Highest Price $16.30 augusztus 8, 2019
Lowest Price $8.16 október 3, 2019
Since április 20, 2019

Last price changes

$8.35 október 10, 2019
$8.16 október 3, 2019
$8.32 szeptember 26, 2019
$8.38 szeptember 19, 2019
$9.44 szeptember 12, 2019
9 Total Score
Szuper játék!

A Titanfall 2 többjátékos módja még mindig hihetetlenül addiktív, és azzal, hogy a DLC-ket ingyenessé tették, ezúttal már a tartalomra sem lehet panasz. Nagyon szoros idén a multiplayer FPS-sek közötti verseny, a Titanfall 2 pedig simán felveszi a versenyt a két nagy konkurenssel. A szórakoztatóra sikerült egyjátékos kampány csak hab a tortán, így ezen a téren sem okozott csalódást a Respawn csapata. A nagy kérdés inkább az, hogy mennyire tud labdába rúgni a Titanfall 2 az agyonreklámozott Call of Duty és Battlefield 1 mellett, hiszen a három játék egy hónapon belül érkezett meg a boltokba. Reméljük a legjobbakat, mivel kár lenne veszni hagyni a sorozatot egy hibás kiadói döntés miatt! (forrás: Gamekapocs.hu)

Grafika
9
Játékélmény
9.5
Tartalom
6.5
Zene
8.5
Pozitívumok
  • Szórakoztató és izgalmas egyjátékos kampány
  • Polírozott, újragondolt többjátékos mód
  • Ingyenes DLC-k és tartalmak
Negatívumok
  • Kicsit kevés a pálya az alapjátékban
  • Buta mesterséges intelligencia
Értékeld te is

25digits
Reset Password