fbpx
1
The Witcher 3: Wild Hunt PC

$10.09

Legjobb ajánlat: cdkeys.comCdkeys.com
Legjobb ajánlat megtekintése

The Witcher 3: Wild Hunt PC

Ajánlat értéke+3

Ajánlott boltok (Hamarosan)
Bolt
Platform
Kiadás
Régió
Ár

Geralt oldalán a The Witcher 3 Wild Hunt-ban rengeteg küldetés vár majd ránk, amit elsődlegesen annak köszönhetünk, hogy egy minden eddiginél nagyobb és természetesen szabadon bejárható terület fogadja hősünket. A fő küldetések mellett bármerre is járunk ebben a veszélyes világban, számtalan mellékes feladat is övezi utunkat. Megoldásuk közben meghozott döntéseink pedig hatással lesznek a minket körülölelő világra, valamint természetesen a történet alakulására is, így a száz órát is meghaladó játékmenet fordulatoktól sem lesz mentes.

A The Witcher 3-ban egyébiránt lényegesen dinamikusabb harcrendszer vár ránk, az alkímia pedig minden korábbinál fontosabb szerepet kap, a hatalmas bejárható világnak köszönhetően ráadásul immáron lóháton is közlekedhetünk a különféle helyszínek között. Geralt segítségével tehát egy igazi next-gen szerepjátékba csöppenhetünk, ami nem csak milliónyi lehetőséget, hanem csodaszép küllemet is tartogat számunkra.

Legjobb árak

 

Árfigyelő

Nem találtál megfelelő árat? Állíts be egy árfigyelőt

Értesítést kapsz, ha olcsóbb lesz ez: The Witcher 3: Wild Hunt PC - $10.09

 

Ártörténet

 

 

Price History for The Witcher 3: Wild Hunt PC

Statistics

Current Price $10.09 október 12, 2019
Highest Price $13.39 április 24, 2019
Lowest Price $9.39 április 20, 2019
Since április 20, 2019

Last price changes

$10.09 október 12, 2019
$9.89 szeptember 13, 2019
$12.29 augusztus 30, 2019
$11.09 augusztus 23, 2019
$9.59 augusztus 9, 2019
9.5 Total Score
Szinte tökéletes

Nincs mit kertelni, manapság már ritka az olyan produktum, amely ha nem is teljes mértékben, de megfelel az elvárásoknak. A CD Projekt RED nem csupán felnőtt a nagy nyugati stúdiókhoz, hanem a The Witcher 3: Wild Hunttal egy csapásra jelentéktelenné tette számomra a közelmúlt szerepjátékait. Az Északi Birodalmakat járva olyan történeteket éltem meg, amikre még hosszú ideig emlékezni fogok, a világ romlásából hasznot húztam, terhes nőket mentettem meg magzatukra pályázó rémektől, éhezőknek adtam kenyeret, könnyűvérű kurtizánoknak szereztem testi örömöt, és beleszóltam a nagyhatalmak játszmájába. Nem meglepő, hogy ilyen mennyiségű tartalom mellett becsúsznak hibák, ám a lengyelek mégis olyan okos és kegyetlen világot építettek fel, amely bőven ellensúlyozza a hiányosságokat. Nehezen hiszem, hogy a játékot bármi is felülmúlja a közeljövőben, a The Witcher 3 egy csapásra felrázta a műfajt, mérvadó lesz sokak számára. Remélem, hogy ezt a fajta igényességet tartja majd szem előtt a többi fejlesztő is. (forrás: Gamekapocs.hu)

Grafika
9.5
Játékélmény
9.5
Tartalom
9.5
Zene
9.5
Pozitívumok
  • Elképesztően hangulatos dark fantasy világ, kelet-európai beütéssel
  • Hatalmas és részletgazdag bejárható terület
  • Zseniális narratíva, remek szövegek és szinkron
  • Összetett mellékküldetések, ezernyi tennivaló
  • Bőven vállalható grafika
Negatívumok
  • Az irányítás nem a legjobb, a lovaglás kicsit esetlen
  • A harc kisebb esetlenségei
  • Framerate-problémák konzolon
  • Néhány kigyomlálásra váró bug
Értékeld te is

25digits
Reset Password