fbpx
Best seller
0
Overwatch PC

$17.35

Legjobb ajánlat: g2a.comVigLink Shopping
Legjobb ajánlat megtekintése

Overwatch PC

Ajánlat értéke+3

Ajánlott boltok (Hamarosan)
Bolt
Platform
Kiadás
Régió
Ár

A Blizzard legújabb játékában sok-sok év után végre minden téren vadonatúj élmények várnak rád! Az Overwatch az online FPS-játékok legújabb generációjaként intenzív összecsapásokat garantál számodra 21 különböző hős oldalán, akik közül mindenki igazi egyéniség lesz, hovatovább elképesztő képességekkel és tulajdonságokkal is rendelkezik.

“… A hamisíthatatlan Blizzard-varázs ezúttal is garantált!…”

Az Overwatch egy futurisztikus fantáziavilágban játszódik, ahol kis túlzással bármi megtörténhet a valódi helyszínek által ihletett pályákon, miközben olyan példátlan kooperációt igénylő csapatos küzdelmekben vehetsz részt, amelyek már az első percek után egy életre magukba szippantanak. A hamisíthatatlan Blizzard-varázs ezúttal is garantált!

Sőt mi több, az Overwatch Game Of The Year Edition részeként most ezt az élményt megannyi extra tartalom társaságában élheted át! Csatlakozz például az intenzív ütközetekhez öt darab exkluzív skinnel, nyitogass bónusz loot boxokat, és oldj fel extra tartalmakat olyan Blizzard-játékokban, mint a Heroes of the Storm, a World of Warcraft, a Diablo 3, a Starcraft 2 vagy a Hearthstone.

Legjobb árak

 

Árfigyelő

Nem találtál megfelelő árat? Állíts be egy árfigyelőt

Értesítést kapsz, ha olcsóbb lesz ez: Overwatch Blizzard Key GLOBAL - $17.35

 

Ártörténet

 

 

Price History for Overwatch Blizzard Key GLOBAL

Statistics

Current Price $17.35 október 9, 2019
Highest Price $25.71 június 26, 2019
Lowest Price $14.77 július 31, 2019
Since április 19, 2019

Last price changes

$17.35 október 9, 2019
$19.25 október 2, 2019
$19.12 szeptember 25, 2019
$18.85 szeptember 18, 2019
$19.37 szeptember 11, 2019
9 Total Score
Ajánlott

Az Overwatchnak egy olyan ligában kell játszania, ahol enyhén szólva is rengeteg az összehasonlítási alapunk, ráadásul olyan időpontban jelent meg, ahol egymást sarkát taposták a hero shooterek. Most már tudom, hogy csak a riválisok retteghetnek, hiszen az Overwatch szépen leiskolázta a mezőnyt. A Blizzard pontosan tudta mi kell a rajongóknak, csak a lényegre koncentrált, nem úgy, mint a Battleborn: a máshol már bevált elemeket gyúrták össze a srácok, a minőséget és a játszhatóságot szem előtt tartva. Nem túl komplikált, igaz? Fura, hogy más nem csapta le a labdát korábban. Az Overwatch korunk egyik legjobban összerakott kompetitív FPS-e, amely megfelelő támogatottság mellett hosszú évekre le fogja kötni a műfaj szerelmeseit. Erre mérget veszek. (forrás: Gamekapocs.hu)

Grafika
8
Játékélmény
8.5
Tartalom
7
Zene
7
Pozitívumok
  • Ádáz küzdelmek, gyors belerázódás
  • Minden hős egyedi játékstílust képvisel
  • Nem a fragek számítanak, hanem a csapatmunka
  • Remek pályatervezés, profi tálalás
Negatívumok
  • A 12 pálya túl kevés
  • A lore-ról csak a játékon kívül tájékozódhatunk
Értékeld te is

25digits
Reset Password