fbpx

Ezzel az egyszerű trükkel 90%-ot is spórolhatsz Xbox One játékaidon!

Több mint 5 éve már, hogy Magyarország legnagyobb Xbox One-os fórumát vezetem, de az ebben a cikkben leírt egyszerű trükköket csak a játékosok töredéke tudja használni, pedig akár évi 100.000 forintot is spórolhatunk vele.

Tegyük fel, hogy adott egy kereken 20.000 forintba kerülő játék a Microsoft áruházban, amit vásárlás után azonnal le is tudunk tölteni az Xboxunkra. A játékosok 99%-a azonban nem tudja azt a fontos részletet, hogy az ilyen módon (online) vásárolt játékainkat meg tudjuk osztani egy családtagunkkal, munkatársunkkal, barátunkkal vagy tulajdonképpen bárkivel, akivel szeretnénk. Nekik így már nem kell újra megvásárolniuk ezeket a szoftvereket, és ez fordítva is így működik. Ezt a folyamatot hívjuk Home-nak, homeolásnak, a Home társ pedig az az ismerősünk, akivel megosztjuk játékaink. Ez egy nagyon egyszerű művelet, ezen a linken olvashatjátok el lépésről-lépésre, hogyan is kell ezt beállítani.

 

Na de várjunk csak! Ha szerencsénk van, és találunk egy olyan Home társat, akit nagyjából ugyanazok a játékok érdekelnek mint minket, akkor tulajdonképpen az összes játék árát 50%-kal csökkentettük! Miért is? Egyikünk megvette például a legújabb FIFA játékot 20.000 forintért a bankkártyájával, amivel a társ is ugyanúgy hátrányok nélkül játszhat. A vételárat pedig megbeszélés alapján elosztjuk egymással. Én személy szerint minden megvásárolt játék árát elfelezem a társammal, kivéve ha valami olyasmit veszek, ami őt nem érdekli. Így a legújabb FIFA már rögtön nem is 20.000 forint, csak 10.000, hiszen ő a következő találkozásunkkor kifizeti majd nekem, ha pedig modernebbek lennénk átutalná azonnal internetbankon vagy Paypalon.

 

 

Alig olvasol 2 perce, már 50%-ot tudsz spórolni minden egyes digitális játékon, amit a Microsoft áruházban veszel. Azonban azt is fontos tudnod, hogy egyáltalán nem biztos, sőt egyenesen elég valószínűtlen, hogy ezeket a játékokat ott szerezheted be a legolcsóbban, hiszen ma már rengeteg más webshop is foglalkozik ezekkel a letölthető tartalmakkal, ahol egy-egy példányt sokszor töredékáron szerezhetsz be. Ez a weboldal például ahol ezt a cikket most olvasod a tippeken kívül azzal foglalkozik, hogy az összes megbízható online áruház ajánlatait egybevéve mutatja meg neked játékonként, mit hol kaphatsz meg a legolcsóbban, szóval amint befejezted az olvasást kattints ide és próbáld ki.  Na de haladjunk is tovább!

A 25digits.com-on átlagosan 30%-kal olcsóbbak a játékok, mint a Microsoft áruházban, így a képzeletbeli 20.000 forintos FIFA itt már csak 14.000 forintba kerülne, amit pedig ha később elfelezel a Home társaddal, csak 7.000 forint fejenként. Na ez már valami! Az eredeti árhoz képest rögtön 65%-os megtakarítás, ráadásul nálunk kuponokat is találhatsz itt, még tovább csökkentve ezzel a már egyébként is nevetségesen alacsony árakat. De van tovább!

 

Vannak esetek, amikor A HIVATALOS MICROSOFT ÁRUHÁZ AJÁNLATAI VERHETETLENEK! Ilyenek az Xbox Live Gold tagoknak járó heti kedvezmények, ahol megadott címek 40-60%-os leárazást kapnak, illetve a még nagyobb leárazások, például a Summer Sale vagy a Black Friday. Ilyenkor nem ritka, hogy egyes játékokat 70-80%-kal olcsóbban szerezhetünk be!

Tegyük fel kapna a kiszemelt FIFA játékunk egy jó 60%-os leárazást mondjuk Black Fridaykor: 20.000 forint helyett csak 8.000 forint, de ha azt elfelezzük a Home társunkkal, 4.000 forintból megúsztuk az egészet fejenként. És ez nem egy ultra ritka alkalom, egész gyakran megtörténik, hogy a kiszemeltjeink ekkora leárazást kapnak, akár egy egyszerű heti Deals with Gold akció keretében is.

Fontos tudni, hogy az ilyen akciók csak Xbox Live Gold tagoknak járnak, bár ha ezt olvasod valószínűleg már te is az vagy, ha esetleg mégsem, akkor ezen a linken tudsz beszerezni ilyen tagságot jó áron.

Heti Xbox leárazások

Ha értesülni szeretnél a HIVATALOS heti Xbox akciókról iratkozz fel a Hírlevelünkre, és minden kedden kapsz majd egy emailt az aktuális kedvezményekről. Mindenképp megéri, hetente maximum 2, de inkább csak 1 darab emailt fogsz kapni tőlünk, de annak garantáltan örülni fogsz.

 

25digits
Reset Password