fbpx

Boltok

Cdkeys

A 2012-ben alapított CDkeys.com oldalunk egyik kedvenc boltjai közé sorolható. Áraik a legtöbbször verhetetlenek, a kódokat vásárlás után azonnal küldik, és hihetetlen megbízhatósággal dolgoznak, szinte sosem hibáznak. Sok más céghez hasonlóan, az ő székhelyük is az Egyesült Arab Emirátusokban található.

Oldaluk teljesen megbízható, és nem használnak rejtett költségeket.

 • Cég név: Omnyex E Commerce DMCC
 • Support nyitvatartás : 24h/24 7d/7

Instant Gaming

Az Instant Gaminget 2005-ben alapították, és már sok éve szolgálja a gamereket kedvező árakkal.

A cég központi irodája Hong Kongban található.

Oldaluk megbízható, nem használnak rejtett költségeket, és talán az egész piacon ők küldik ki a leggyorsabban a kódokat.

 • Cég neve: INSTANT GAMING LIMITED
 • Support nyitvatartás: 24h/7

2Game

A 2Game digitális letöltőkódokkal foglalkozó weboldal 2012-ben jött létre. A kódokat emailben küldik azonnal a vásárlás után, és nem dolgoznak rejtett költségekkel.

A cég központi irodája Londonban található.

 • Cég név: 2 Game LTD.
 • Support nyitvatartás: 24/7 (a chat support csak napi 14 órán keresztül elérhető)

g2a

A 2013-ban alapított G2A.com kétségkívül a legismertebb, de sajnos egyben a legutáltabb digitális kulcsokat árusító weboldal a világon. A média és a különböző játék kiadók is többször felemelték már hangjukat a sokszor kétes forrásokból szerzett kódok árusítását segítő G2A ellen, ám úgy látszik, weboldaluk népszerűsége megállíthatatlan. A cég HongKongban van bejelentve, azonban a lengyelországi Krakkóból működik.

Sajnos nem mondhatjuk megbízhatónak őket. Nagy hibaaránnyal dolgoznak, sok helyen használnak szándékosan rejtett költségeket, és a supportjuk sincs a topon. Ha azonban minden vásárlásnál bebiztosítjuk magunkat 1000 forintért egy G2A Shielddel, akkor valószínűleg nem lesz problémánk velük.

 • Cég neve: G2A.COM Limited
 • Supportnyitvatartás: 24/24 7/7

 

Kinguin

A 2013-ban alapított Kinguin.net az elmúlt 4 évben több, mint 4 millió eladást bonyolított le fejlett, de a G2A-hoz megszólalásig hasonlító rendszerén.

A G2A-hoz hasonlóan ez az oldal is csak közvetítője a kulcsoknak, így a Kinguinon is független eladóktól vásárolhatunk. Ebből következik, hogy a Kinguin is ráfekszik a Shield alkalmazására, illetve egyéb rejtett költségekkel is dolgoznak, ami miatt a vásárlás végére könnyen súlyos ezer forintokkal többet kaphatunk végösszegnek, mint ahogy elkezdtük.

A cég központi irodája Hong Kongban található.

 • Company neve: Kinguin Limited
 • Support nyitvatartás: 24h/7

Gamivo

Cég név: GAMIVO Limited

Székhely: Level 4, the Penthouse, Suite 2, Ewropa Business Centre, Triq Dun Karm, Birkirkara, BKR 9034, Malta

Emailcím: [email protected]

Support: 24/7

Rejtett költségek: Minimális

Gyorsaság: ~5 perc

Alapítás éve: 2017

Megbízhatóság: Maximális

 

GamesDeal

 

A 2014-ben alapított GamesDeal.com gyorsan és széles körben terjedt el a játékosok között pár év leforgása alatt. Nem is csoda, hiszen az egyik legversenyképesebb árakat kínáló oldal.

A cég központi irodája Hong Kongban található.

Oldaluk összességében megbízható. Ha mégis hiba történne a rendszerükben, azt készségesen és gyorsan javítják, a rossz kulcsokat kicserélik, nem használnak rejtett költségeket.

 • Cég neve: Glory Profit International Ltd.
 • Support nyitvatartás: 24/24, 7/7

MTC Game

Az MTC Game még 1997-ben indult egy internet kávézóként Isztambulban, és onnan nőtte ki magát végül egy online letöltőkódokat forgalmazó weboldallá.

Weboldaluk megbízható és korrekt, nem dolgoznak rejtett költségekkel. Azonban fontos megemlíteni, hogy sokszor török régiózáras kulcsokat árulnak anélkül, hogy feltüntetnék az oldalukon, így előfordulhat, hogy VPN-t kell használni a kódjaik aktiválásához!

A cég központi irodája Cipruson található.

 • Cég név: Meta Games Bilgi İşlemleri Limited
 • Support nyitvatartás: 6 a.m to 10 p.m (GMT)
25digits
Reset Password